Lee "Scratch" Perry – Vision Of Paradise (Upcoming Movie Release)

Lee "Scratch" Perry – Vision Of Paradise (Upcoming Movie Release)

Volker Schaner este un producător german care, din admirația și dedicația față de legendarul Lee “Scratch” Perry, a demarat un mare proiect în urmă cu 13 ani ce se va concretiza anul acesta într-un film: Vision Of Paradise.

Directorul a mers pe urmele lui Lee Perry timp de 13 ani, descoperind astfel o poveste aproape imposibil de crezut: o revelație, cu și despre una dintre cele mai mari personalități ale muzicii contemporane. Este o întâlnire excepțională cu “Profetulmișcării Rastafariene din întreaga lume, o icoană a mișcării Black Power și inventatorul muzicii Dub și Reggae, dar și o aventură plină de umor. Acest film poate fi, de asemenea, un ghid despre cum să schimbi lumea prin muzică, printr-o atitudine pozitivă pe care Lee Perry o numește: “vibrație“.

“Aveam 14 ani când am descoperit muzica lui Lee Perry și Bob Marley, și, adolescent german fiind, mi-a schimbat viața. De atunci, cel mai mare vis al meu a fost să realizez un film cu Lee Perry, a cărui măiestrie se află în spatele multor piese semnate Bob Marley. Acum, 30 de ani mai târziu, suntem aproape de finalul acestui proiect extraordinar și gata să-mi îndeplinesc visul. Pentru realizarea filmului “Vision Of Paradise” am mers de-a lungul a 13 ani, regulat, în casa maestrului, echipat cu cameră și microfon. Am devenit prieteni, iar în momentul de față avem o colecție imensă de filmări pline de surprize și poezie. “Vision Of Paradise” a însemnat un lung proces ce dezvăluie un artist timid și extravagant în același timp, fără îndoială un geniu.”, spune Volker Schaner.

Tot acest timp, proiectul nu a avut parte de o finanțare solidă, fiind făcut, în principal, pe cont propriu. Aflat în faza de post producție, Volker Schaner se confruntă cu problema financiară și, implicit, cu imposibilitatea finalizării filmului.

Mai multe informații puteți găsii pe www.kickstarter.com, unde producătorul a demarat o campanie de strângere de fonduri.

Poți fii și tu o parte din proiect! Susține mișcarea!